Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 9. september 2021
Psykiatrien i Region Syddanmark inviterer til Verdensdagen for selvmordsforebyggelseUdsendt 3. september 2021
Samarbejde med frivillige foreninger skal hjælpe patienter til en lettere overgangUdsendt 20. august 2021
Region Syddanmarks psykiatriske afdelinger i Svendborg og Esbjerg er landets bedste til behandling af skizofreniUdsendt 20. august 2021
Børne- og ungdomspsykiatrien i Region Syddanmark er landets bedste til behandling af ADHD
Det konkluderer fagbladet Dagens Medicin på baggrund en analyse af indrapporterede sundhedsdata fra hele landet i deres årlige evaluering, som avisen lancerer under overskriften Danmarks Bedste Hospital.


Udsendt 18. august 2021
PsykInfos efterårskalender er klar
Hen over efteråret holder PsykInfo i Region Syddanmark en lang række arrangementer, som giver viden om psykisk sygdom. Arrangementerne foregår i hele regionen og sker i samarbejde med kommuner, bruger- og pårørendeforeninger og vores psykiatriske afdelinger. Se arrangementskalenderen her.


Udsendt 16. august 2021
Sindssyg god søndag er tilbage
Er du til gøgl og spas, god livemusik og personlige foredrag fra kendte danskere? Som en del af Trekantområdets Festuge vil det tidligere sindssygehospital i Middelfart den 29. august fra kl 10.30-16.00 danne rammen om Sindssyg god søndag.


Udsendt 5. august 2021
Ny ledende overlæge i Børne- og Ungdomspsykiatri Odense
Maja Sidelmann Basnov er fra 1. september ansat som ny ledende overlæge hos Børne- og Ungdomspsykiatri Odense. Hun overtager efter Ulla Skov Jørgensen, som fortsætter i Region Hovedstaden.


Udsendt 2. august 2021
Nyt pårørendecenter med fokus på børn
Nyt Center for Pårørendeinddragelse er klar til at tage imod pårørende til personer med psykisk sygdom eller svær somatisk sygdom. Centeret har særligt fokus på børn og holder åbent flere steder i Region Syddanmark. Selvom fokus er på børn, har alle pårørende mulighed for at møde op eller ringe.


Udsendt 6. juli 2021
Kunstprojekt har været en gave for patienter og personale i Odense
Et nyt kunstprojekt har givet patienter på Børne- og Ungdomspsykiatri Odense adgang til at se en anden side af sig selv – en side der ikke handler om symptomer, negative følelser og udfordringer.


Udsendt 17. juni 2021
Psykiatrisygehuset er undtaget strejke
Dansk Sygeplejeråd har varslet strejke pr. 19. juni 2021, men sygeplejerskerne i psykiatrien er undtaget. Det betyder, at vi fortsætter patientbehandlingen i psykiatrisygehuset.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring