Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilJuni 2020pilSten Kock-Hansen er ny leder af administrationen i psykiatrien

Sten Kock-Hansen er ny leder af administrationen i psykiatrien

Udviklingsorienteret administrationschef, skal stå i spidsen for den administrative funktion i Psykiatrien i Region Syddanmark, som han kender godt gennem sit arbejde i regionen.
 
Psykiatrien i Region Syddanmark får den 11. juni Sten Kock-Hansen som ny leder af psykiatrisygehusets administration. Han får dermed ansvaret for ledelse og koordinering af de tværgående administrative funktioner i psykiatrisygehuset.
Klik her for at se i fuld skærm
Civiløkonom Sten Kock-Hansen begynder som administrationschef d. 11. juni 2020
 
-  Sten er valgt, fordi han besidder et godt miks af erfaring med ledelse og et blik for de processer, som skaber koordinering, fremdrift og udvikling. Det er egenskaber, som bliver værdifulde i den fortsatte udvikling af administrationen og psykiatrisygehuset. Samtidig har Sten et godt kendskab til Psykiatrien i Region Syddanmark og vores omverden – og han lægger stor vægt på at skabe retning, høj kvalitet og samarbejde, siger administrerende sygehusdirektør for Psykiatrien i Region Syddanmark, Charlotte Rosenkrantz Josefsen.
 
Sten Kock-Hansen er uddannet civiløkonom fra CBS og tog i 2015 en master i offentlig ledelse på SDU. Han har erfaringer fra en lang karriere som leder og ledelseskonsulent i det offentlige. 
I en tiårig periode frem til 2019 var det jobbet som chefrådgiver og intern ledelsesrådigiver i Region  Syddanmark, der var rammen om karrieren. Senest har Sten Kock-Hansen drevet selvstændigt rådgivningsfirma. 
 
Det var udsigten til at kunne gøre en positiv forskel i en vigtig sektor, der vakte interessen for den ledige stilling. 
 
- Psykiatrisygehuset er i fuld gang med og står overfor at skulle implementere en række vigtige initiativer til gavn for patienterne. Jeg vil være gerne være med til at gøre en forskel i det arbejde og ser i den grad frem til at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af administrationen og Psykiatrien i Region Syddanmark, siger tiltrædende administrationschef Sten Kock-Hansen.
 
Han beskriver sit idealbillede af en moderne administration som en udadvendt serviceorganisation, der på driftsikker forkant understøtter implementering af politiske mål, strategiske beslutninger og driften i de kliniske afdelinger og tilføjer:
 
- Jeg glæder mig meget til samspillet med medarbejderne i administrationen - og alle andre samarbejdsflader i og omkring Psykiatrisygehuset.
 
Yderligere oplysninger
Sten Kock-Hansen: 29 82 05 97 
Charlotte Rosenkrantz Josefsen: 99 44 48 01
 Siden er sidst opdateret 10-6-2020Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring