Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilJanuar 2020pilNy ledende overlæge ansat på Psykiatrisk Afdeling Vejle

Ny ledende overlæge ansat på Psykiatrisk Afdeling Vejle

Efter en periode med stedfortrædende ledende overlæge er ledelseskabalen på afdelingen i Vejle gået op med ansættelse af ny ledende overlæge, der starter i jobbet den 1. maj 2020.

- Vi er meget tilfredse med at have ansat Mikkel Rune Vossen Rasmussen. Han brænder for sit fag og patienterne. Desuden har han bevist, at han har det, der skal til for at engagere og begejstre mennesker i den midtjyske psykiatri, hvilket er en væsentlig ledelsesmæssig kompetence, siger Charlotte Rosenkrantz Josefsen.
 

Mikkel Rune Vossen Rasmussen kommer fra en stilling som overlæge på Klinik for Depression og Mani i Region Midtjylland. Ved siden af jobbet som overlæge blev han 2017 valgt ind i regionsrådet i Midtjylland for Psykiatri-Listen og er desuden fungerende formand for listen.

- Jeg håber at kunne bidrage til en positiv forandring på Psykiatrisk Afdeling Vejle. Det kræver fokus på samarbejde, dialog, nytænkning, lydhørhed, fastholdelse af medarbejdere og ikke mindst vidensdeling, så kvaliteten kan løftes, siger Mikkel Rune Vossen Rasmussen.

Han understreger, at det er positivt, at der er sat ind med et midlertidigt team for at skabe tydeligere lægefaglig ledelse på afdelingen. Han er klar over, at der med ansættelsen også følger forventninger om at skabe ro om afdelingen og sammen med den øvrige ledelse gøre afdelingen til et sted, hvor medarbejdere på tværs af fagligheder søger hen.

- Der er ingen tvivl om, at der ligger en stor opgave og venter. Jeg er overbevist om, at med den opbakning, der er i psykiatrisygehuset, i afdelingsledelsen og ikke mindst blandt medarbejderne på afdelingen, så har vi det nødvendige grundlag, som skal til for at starte en god og positiv udvikling for Psykiatrisk Afdeling Vejle både nu og på længere sigt, siger Mikkel Rune Vossen Rasmussen.

Han vægter desuden et stærkt samarbejde med primærsektor og kommunerne i regionen.

- Det er yderst meningsfuldt, når man vil sikre, at patienten reelt er i centrum, at aktørerne uden om patienten samarbejder, så patienten ikke tabes i overgangene. Dette kan selvfølgelig ikke gøres uden god inddragelse af patienten selv og de pårørende.

Men også det øvrige samfund tiltænker Mikkel Rune Vossen Rasmussen en central opgave.

- Psykiatrien skal blive bedre til at gøre lokalsamfundet til en aktiv medspiller. En af mine visioner er at åbne psykiatrien op i forhold til lokalsamfundet, så jeg synes det er meget positivt, at man allerede forsøger at gå i den retning på afdelingen i Vejle og generelt i Psykiatrien i Region Syddanmark. yderligere oplysninger fås hos:
  • Charlotte Rosenkrantz Josefsen, Administrerende sygehusdirektør, Psykiatrien i Region Syddanmark: 29 17 70 35
  • Mikkel Rune Vossen Rasmussen, ledende overlæge Psykiatrisk Afdeling Vejle: 22 37 79 36

Siden er sidst opdateret 29-1-2020Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring