Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilNovember 2019pilBente Graae tiltræder som ny HR-chef for Psykiatrien i Region Syddanmark 1. november

Bente Graae tiltræder som ny HR-chef for Psykiatrien i Region Syddanmark 1. november

Hun har ført Frøs Sparekasse til Danmarks bedste arbejdsplads, og Bente Graae vil arbejde for at gentage successen i sin nye stilling som HR chef for psykiatrisygehuset.

I 2010 fik Frøs Sparekasse prisen som Danmarks bedste arbejdsplads som kulmination på syv års målrettet arbejde. Bag successen stod Bente Graae. Nu tager hun både ”know how” og ambitioner med sig i sit nye job som, som HR-chef for Psykiatrien i Region Syddanmark.

- Min ambition er, at vi skal være Danmarks bedste arbejdsplads. Det er en stor opgave, så man må tage en bid ad gangen. Men jeg tror på, at vi kan gøre det, siger Bente Graae.

Efter tiden, som HR chef i Frøs Sparekasse gik karrierevejen i første omgang forbi en stilling som underdirektør i ATP fulgt op af periode mere hos Frøs Sparkasse, inden Bente Graae blev selvstændig ledelseskonsulent i virksomheden Your Potential. 

- Jeg motiveres af at skabe resultater og se en organisation og mennesker vokse, og jeg arbejder for, at organisationen forfølger ambitiøse forretningsmæssige mål samtidig med, at individet føler sig set, mødt og forstået.

Bente Graae glæder sig til at trække i arbejdstøjet psykiatrien, hvor der er rigtig mange aspekter inde over en arbejdsdag.

- Jeg befinder mig godt i en omskiftelig hverdag, hvor det handler om at tage styringen, udarbejde en strategi, løbende justere den og holde fokus. I psykiatrien har lederne patienterne først. Men samtidig har de også en stor ledelsesmæssig opgave i at få teamet til at fungere. Den opgave vil jeg bidrage til at optimere.

Bente Graae begynder i sit nye job som HR-chef d. 1. november 2019.

 

Kontakt

Administrationschef Anita Lykke: 24 79 68 94
 
Siden er sidst opdateret 1-11-2019Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring