Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilJuli 2019pilLouise Schwartz tiltrådt som leder af Afdeling for Traume og Torturoverlevere (ATT)

Louise Schwartz tiltrådt som leder af Afdeling for Traume og Torturoverlevere (ATT)

Den. 1. juli tiltrådte konstitueret leder Louise Schwartz i jobbet som afdelingschef i det regionsdækkende tilbud Afdeling for Traume og Torturoverlevere (ATT), der har til huse både i Sundhedshuset i Vejle og i den nyligt indviede Lokalpsykiatri Odense.

Den nyudnævnte afdelingschef er uddannet specialpsykolog og har været ansat i psykiatrien siden 2001. Hun har arbejdet med feltet i en årrække, før hun i 2015 fik ansvaret som behandlingsleder og ledende psykolog på afdelingen.

 

Klik her for at se i fuld skærm
Louise Schwartz
Foto Lasse Olsson

 

Et trin op

- Jeg kommer nu til at stå i spidsen en gruppe dygtige og dedikerede medarbejdere i Vejle og Odense. Sammen skal vi løse en spændende opgave for en gruppe borgere med store udfordringer.

- Vi arbejder for og med en sårbar gruppe, der ofte har meget komplekse problemstillinger. Det nødvendiggør et tæt samarbejde mellem de forskellige aktører fra kommuner, praktiserende læger, region i samklang med patienterne og deres pårørende ikke mindst. Det fokus kommer vi til at fastholde og udbygge fremover, så vores patienter får de bedst mulige forudsætninger for et godt liv, siger Louise Schwartz.

Direktion byder velkommen

- Louise Schwartz har med succes virket som konstitueret leder på ATT siden 1. marts. Hun har bygget videre på den gode udvikling afdelingen i forvejen er inde i, og som hun selv har bidraget til. Så det er med stor tilfredshed, vi nu mere permanent overdrager Louise ansvaret for den fremtidige drift og udvikling af ATT, siger sygeplejefaglig direktør for Psykiatrien i Region Syddanmark Ole Ryttov.

Louise Schwartz har været konstitueret leder siden 1. marts 2019.

FAKTA OM ATT

Specialiseret tværfaglig behandling

På ATT varetages den tværfaglige behandling af psykiatere, sygeplejersker, psykologer, fysioterapeuter, familiebehandlere og socialrådgivere. Patientgruppen er mennesker med PTSD og traumer efter oplevelser med krig, flugt og tortur ex flygtninge og krigsveteraner.

Rådgivning og formidling

ATT har fokus på rådgivning og formidling i konkrete sager eller mere generelt til f.eks. jobcentre, andre sygehusafdelinger, lærere, pædagoger og socialrådgivere.

Metodeudvikling og forskning

ATT er gennem udviklings- og forskningsaktiviteter med til at forbedre indsatsen over for flygtninge og veteraner med svære og komplekse traumer. Vi samarbejder med andre behandlingscentre og eksperter på området.

Yderligere oplysninger

  • Afdelingschef Louise Schwartz:23 64 21 43
  • Administrerende sygehusdirektør Charlotte Rosenkrantz Josefsen:29 17 70 35Siden er sidst opdateret 4-7-2019Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring