Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilFebruar 2019pilOverlæge Rikke Laulund Schultz konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Overlæge Rikke Laulund Schultz konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Psykiatrisk afdeling Svendborg får ledende overlæge for første gang i to år, når Rikke Laulund Schultz d. 1. marts bliver konstitueret i stillingen.

- Jeg har sagt ja til at bidrage i ledelsen på vores afdeling her i Svendborg i den kommende periode. Det er en stor udfordring, som jeg ser frem til at prøve kræfter med, siger Rikke Laulund Schultz, der fra 1. marts er konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Svendborg.

Rikke Laulund Schultz kommer fra en stilling som overlæge på sengeafsnit P2 i Svendborg.

Klik her for at se i fuld skærm
Rikke Laulund Schultz

- Mit hjerte brænder for det kliniske arbejde med patienterne, og jeg føler mig sikker på, at jeg vender tilbage til klinikken senere, siger Rikke Laulund Schultz.

Stillingen som ledende overlæge i Svendborg har været vakant de seneste to år. I perioden frem til 1. marts har Ulla Wernberg-Møller varetaget ledelsesrollen i samarbejde med oversygeplejerske Birgitte Kibenich, som forsætter i afdelingsledelsen.

- Vi er rigtig glade for, at Rikke Laulund Schultz har sagt ja til at tage en tørn i afdelingsledelsen i Svendborg. Vores afdelingsledelser har mange opgaver, og det kræver flere hænder at løfte opgaven, siger lægefaglig direktør for Psykiatrien i Region Syddanmark Anders Meinert Pedersen.

Rikke Laulund Schultz er uddannet speciallæge i psykiatri på afdelingerne i Odense og Svendborg i 2011 og var, før hun i 2014 kom til Svendborg, ansat på Psykiatrisk Afdeling Odense i forskellige lægefaglige stillinger.

Rikke Laulund Schultz er konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Svendborg frem til 1. september 2019. Stillingen er fortsat i opslag til besættelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger:

Rikke Laulund Schultz: 99 44 96 41


 
Siden er sidst opdateret 1-3-2019Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring