Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilFebruar 2019pilRikke Sveistrup Andersen tiltræder 1. marts som oversygeplejerske på Psykiatrisk Afdeling Odense

Rikke Sveistrup Andersen tiltræder 1. marts som oversygeplejerske på Psykiatrisk Afdeling Odense

Psykiatrisk Afdeling Odense får med sygeplejerske Rikke Sveistrup Andersen igen en erfaren sygeplejerske i afdelingsledelsen.

Rikke Sveistrup Andersen har en lang historie i psykiatrien, siden hun færdiggjorde sin uddannelse, både som basissygeplejerske i sengeafsnit og i ambulante enheder.

De sidste mange år har hun fungeret som funktionsleder først i affektivt afsnit i Odense og de seneste otte år som funktionsleder i Retspsykiatrisk Distriktspsykiatri i Middelfart.

Klik her for at se i fuld skærm
Rikke Sveistrup Andersen
FOTO: Lasse Olsson

- Som menneske er jeg positiv og energisk, og jeg glæder mig derfor i den grad til som oversygeplejerske på Psykiatrisk Afdeling Odense at medvirke til fortsat at udvikle en attraktiv arbejdsplads, hvor et højt fagligt niveau sammen med engagement og trivsel kan skabe resultater til gavn for mennesker med psykiatriske problemstillinger og behov, siger Rikke Sveistrup Andersen.

Sygeplejefaglig direktør for Psykiatrien i Region Syddanmark, Ole Ryttov, glæder sig over, at afdelingen i Odense får en kompetent person til at tage over efter oversygeplejerske Erik Jensen.

- Vi er meget glade for at kunne ansætte Rikke Sveistrup Andersen i stillingen som oversygeplejerske på vores afdeling i Odense. Hun har solid ledelseserfaring med sig fra tidligere har Rikke desuden en master i offentlig ledelse fra Syddansk Universitet.

Hun har i det hele taget en bred erfaring fra sine tidligere ansættelser i psykiatrien, og vi ser frem til et godt samarbejde i afdelingsledelsen, siger Ole Ryttov.

Rikke Sveistrup Andersen kommer aktuelt fra en stilling som leder af Retspsykiatrisk Distriktspsykiatri, der varetager ambulant behandling af retspsykiatriske patienter.

Yderligere oplysninger

Rikke Sveistrup Andersen: 99 44 85 71
Siden er sidst opdateret 1-3-2019Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring