Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilHvem skal have prisen som Årets Forskertalent 2018?

Hvem skal have prisen som Årets Forskertalent 2018?

Nu kan du indstille kandidater til Årets Forskertalent 2018. Prisen er på 10.000 kroner og bliver givet til en juniorforsker på prægraduat eller ph.d-studerende niveau.

Årets Forskertalent er indstiftet af Psykiatriens Forskningsfond og bliver uddelt til en juniorforsker, der har udvist et særligt forskertalent og har været dygtig til at promovere den psykiatriske forskning i Psykiatrien i Region Syddanmark.

Prismodtagerne skal være en forsker, der har udvist et særligt forskertalent, og som bedst har promoveret den psykiatriske forskning i Psykiatrien i Region Syddanmark.

Alle kan komme med indstillinger til prisen. Men den indstillede forsker skal arbejde med forskningsprojekter med tilknytning til Psykiatrien i Region Syddanmark.

Hvem der i sidste ende løber med prisen afgøres af en jury bestående tre medlemmer af forskningsudvalget, der alle er erfarne forskere.

Der er frist for indstillinger til prisen mandag den 26. november 2018.

Send din indstilling til prisen som årets forskningstalent på mailen her, og angiv en kort begrundelse sammen med navnet på din kandidat.

Vinderen offentliggøres i forbindelsen med Psykiatriens Forskningsdag torsdag den 6. december 2018.

FAKTA

Prisen som Årets Forskertalent ved Psykiatrien i Region Syddanmark uddeles hvert år på Psykiatriens Forskningsdag.

Ud over æren får prismodtageren en check på 10.000 kroner. Prisen blev uddelt første gang i 2015.

På Psykiatriens Forskningsdag kan man i øvrigt møde forskere og høre om mange af de forskningsprojekter, der laves i Psykiatrien i Region Syddanmark.


Siden er sidst opdateret 21-11-2018Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring