Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilSeptember 2018pilNy oversygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Ny oversygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Anne Lundqvist Eisenhardt er fra d. 1. oktober ny oversygeplejerske på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa.

Sygeplejerske Anne Lundqvist Eisenhardt kommer fra en stilling som fagchef i ”Unge i Uddannelse” i Tønder kommune. Hun afløser Kirsten Christensen, som går på pension.

Klik her for at se i fuld skærm
Anne L. Eisenhardt
Anne Lundqvist Eisenhardt
 
 
- Nu skal jeg tilbage på min faglige hjemmebane i psykiatrien. Her glæder jeg mig til, at vi sammen i Aabenraa kan arbejde hen imod den fremtid, som vi kan se banker på. Vi ved ikke, hvor vi ender, men vi kan bruge de erfaringer, vi har, til at styre os i den rigtige retning, fortæller hun.
 
Anne Lundqvist Eisenhardt kan i sit nye arbejde bruge den erfaring, hun har fra sit virke i kommunalt regi. Med den i bagagen kan hun medvirke til at bygge bro mellem psykiatrisygehuset og kommunerne i området.
 
Stor ledererfaring
 
Inden hun påbegyndte sin karriere som leder, uddannede Anne Lundqvist Eisenhardt sig i 1998 til sygeplejerske og har siden suppleret sin uddannelse med specialuddannelsen for psykiatriske sygeplejersker. Desuden færdiggjorde hun i 2016 sin Master i Public Management.
 
Gennem de seneste 10 år har hun varetaget forskellige lederstillinger. Blandt andet har hun været ansat som distriktsleder i socialpsykiatrien i Sønderborg og som funktionsleder i lokalpsykiatrien i Aabenraa.
 
Nu ser hun frem til at komme tilbage til arbejdet i psykiatrisygehuset og Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, hvor hun i afdelingsledelsen kommer til at danne makkerpar med ledende overlæge Lene Høgh.
 
- Jeg glæder mig til, at jeg til gavn for både medarbejdere og patienter, skal stå i spidsen for drift og udvikling sammen med den ledende overlæge, siger hun.
 
Anne Lundqvist Eisenhardt er 44 år gammel, er gift og har fire døtre. Sammen er familien engagerede spejdere og derudover dyrker hun forskellige former for sport og sidder som kassér i Aabenraa Friskoles skolebestyrelse.

 

Kontakt:

Anne Lundqvist Eisenhardt, tlf.: 24 91 23 88.
Siden er sidst opdateret 7-9-2018Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring