Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilMaj 2018pilNy ledende overlæge til Psykiatrisk Afdeling Middelfart

Ny ledende overlæge til Psykiatrisk Afdeling Middelfart

Den 1. juli 2018 tiltræder Louise Ahrendt som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Middelfart.

Louise Ahrendt begynder i stillingen samtidig med, at Psykiatrisk Afdeling Middelfart udvides med 14 retspsykiatriske døgnpladser til i alt 84 pladser 1. juli 2018.

Louise Ahrendt

- Mit kompas styrer efter ordentlighed og det gode i alle, og jeg glæder mig til i samarbejde med oversygeplejerske Isabel Gindeberg, afdelingens medarbejdere og de øvrige ledere at fortsætte den spændende udvikling, som afdelingen er inde i, siger Louise Ahrendt, der indtil hun tiltræder det nye job er overlæge på et af afdelingens alminpsykiatriske afsnit.

 

- Jeg kommer fra et almenpsykiatrisk afsnit og skal nu arbejde i et hus, hvor der er en stor retspsykiatri. Så det skal jeg naturligvis lære lidt mere om. Men fælles er, at det er psykiatriske patienter, uanset om de er i almenpsykiatrien eller i retspsykiatrien, siger Louise Ahrendt.

Patienten først

- Jeg er her for patienterne og har i mange år været drevet af, at patienterne modtager den bedst mulige behandling.

Det spiller rigtig godt sammen med mit ønske om også at fokusere på medarbejdernes trivsel og en funktionel arbejdsplads. For det er helt centrale elementer, når vi skal gøre det godt for patienterne. Jeg ser frem til at finde en god balancegang i mit nye job, sammen med den øvrige ledelse, siger Louise Ahrendt.

Det betyder samtidig, at Louise Ahrendt vil arbejde på at fastholde og udbygge arbejdet for at nedbringe brugen af tvang på afdelingen.

Uddannelse og rekruttering

Et andet fokuspunkt for Louise Ahrendt er forskning og uddannelse af nye læger.

- Det er vigtigt, at vi har et godt uddannelsesmiljø, så yngre læger ønsker at tage deres uddannelse her hos os. Det er også vigtigt, når vi skal rekruttere nye læger til afdelingen. Jeg lægger desuden vægt på, at vi har gode forskningsmuligheder for yngre læger, siger hun.

CV

2018 Ledende overlæge på Psykiatriske Afdeling Middelfart og Retspsykiatri Syddanmark
2017 Udvalgt til talentprogrammet ”Sydtalent”
2016 Uddannelsesansvarlig overlæge
2016 Overlæge på Almenpsykiatrisk Afsnit P2 i Middelfart
2014 Afdelingslæge
2014 Uddannet speciallæge
Louise Ahrendt er 41 år og bor i Odense sammen med sine tre børn.

Fakta om Psykiatrisk Afdeling Middelfart juli 2018

  • 18 almenpsykiatriske sengepladser
  • 84 retspsykiatriske sengepladser

Afdelingen rummer desuden en lokalpsykiatri, der dækker ambulant almenpsykiatrisk behandling af borgere i Middelfart, Nordfyns og Assens kommuner.

Hertil kommer Retspsykiatrisk distriktspsykiatri, som varetager behandling af alle retspsykiatriske patienter i ambulant behandling i Region Syddanmark.

Yderligere oplysninger
Louise Ahrendt
Tlf.: 9944 8179
E-mail: louise.ahrendt@rsyd.dk
Siden er sidst opdateret 25-5-2018Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring