Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilHvem skal have psykiatriens forskningspris 2017?

Hvem skal have psykiatriens forskningspris 2017?

Nu kan du indstille kandidater til Psykiatriens forskningspris 2017. Prisen, indstiftet af Psykiatriens Forskningsfond, bliver uddelt til en juniorforsker, der har udvist et særligt forskertalent og har været dygtig til at promovere den psykiatriske forskning i Psykiatrien i Region Syddanmark. 

Psykiatrien forskningpris er på 10.000 kroner og bliver givet til en juniorforsker på prægraduat eller ph.d-studerende niveau.

Det skal være en forsker, der har udvist et særligt forskertalent og bedst har promoveret den psykiatriske forskning i Psykiatrien i Region Syddanmark.

Alle kan komme med indstillinger til, hvem de mener, skal have prisen. Men kravet er, at den indstillede arbejder med forskningsprojekter med tilknytning til Psykiatrien i Region Syddanmark.

Hvem der i sidste ende løber med prisen afgøres af en jury bestående tre medlemmer af forskningsudvalget, der alle er erfarne forskere.

 

Der er frist for indstillinger til prisen den 28. november.

Indstil et forskningstalent til prisen på mailen her, og skriv hvem der skal have prisen og kort om, hvorfor.

Vinderen offentliggøres i forbindelsen med Psykiatriens Forskningsdag den 7. december.

FAKTA
Prisen til årets forskertalent ved Psykiatrien i Region Syddanmark uddeles hvert år på Psykiatriens Forskningsdag. Ud over æren får prismodtageren en check på 10.000 kroner. Prisen blev uddelt første gang i 2015.

På Psykiatriens Forskningsdag kan man i øvrigt møde forskere og høre om mange af de forskningsprojekter, der laves under Psykiatrien i Region Syddanmark. Se mere her


Siden er sidst opdateret 16-11-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring