Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Åbent hus på Psykiatrisk Afdeling Odense

Lørdag den 7. oktober åbner Psykiatrisk Afdeling Odense dørene for borgerne. Ved åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde medarbejdere og patienter, der fortæller om deres forløb og om arbejdet på en psykiatrisk afdeling. Der vil også være foredrag med blandt andre Jes Dorph Petersen, der fortæller om sit livs store krise.

Hvis du er interesseret i at få et større indblik i arbejdet på en psykiatrisk afdeling, så sæt kryds i kalenderen lørdag den 7. oktober fra klokken 10.30-16.00, hvor Psykiatrisk Afdeling Odense holder åbent hus.

Arrangementet er gratis, og der vil være en række stande, hvor der er mulighed for at tale med afdelingens personale om blandt andet psykiske sygdomme, selvmordsforebyggelse og nedbringelse af tvang. Her vil der være mulighed for at se, hvordan det er at være fikseret med bælte. Man kan også møde patienter, der fortæller om deres forløb på en psykiatrisk afdeling, og der vil være en række foredrag med blandt andre Jes Dorph Petersen.

   - I løbet af dagen er der tre foredrag. Vi har et foredrag om depression, et om alkohol, og så vil Jes Dorph Petersen komme med en personlig fortælling om at have en depression og at være i krise, fortæller Sonja Rasmussen, der er ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Odense.

Åbent hus-arrangementet skal give alle, der har lyst til at vide mere om psykiatri, mulighed for at se, hvordan arbejdet på en psykiatrisk afdeling foregår og mulighed for at få be- eller afkræftet nogle af de fordomme, der kan være om en psykiatrisk afdeling.

   - Ideen med åbent hus er at invitere folk ind at se, høre og lære mere om psykiatrien og psykiske sygdomme. Vi vil gerne vise, hvordan vi arbejder, og vi vil forsøge at fjerne stigmatiseringen omkring det at arbejde i psykiatrien og det at have en psykisk sygdom, slutter Sonja Rasmussen.

Om arrangementet
10.30 - 16.00 (standene lukker kl. 15.00)
Psykiatrisk Afdeling Odense, indgang 220 A (store p-plads ved OUH), J.B. Winsløwsvej 18, 5000 Odense
Alle er velkomne, arrangementet er gratis
Se det fulde program her.yderligere oplysninger fås hos:
  • Ledende overlæge Psykiatrisk Afdeling Odense, Sonja Rasmussen: 9944 8902

Siden er sidst opdateret 4-10-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring