Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilOktober 2017pilPresseinvitation: Sundhedscenter Haderslev rykker tættere på

Presseinvitation: Sundhedscenter Haderslev rykker tættere på

Torsdag 5. oktober kl. 14 bliver der holdt rejsegilde for Sundhedscenter Haderslev. Alle er velkomne til at komme og se Haderslev Kommune og Region Syddanmarks nye sundhedscenter på Clausensvej.

I begyndelsen af februar blev det første spadestik taget til et helt nyt sundhedscenter i Haderslev. Nu kan Haderslev Kommune og Region Syddanmark så invitere til rejsegilde.

Det sker torsdag den 5. oktober kl. 14 på Clausensvej i Haderslev.

Det er Haderslev Kommune og Region Syddanmark, der i fællesskab bygger sundhedscentret, og borgmester H.P. Geil glæder sig over, at udviklingen af det nære sundhedsvæsen sker i et samarbejde med regionen.

”Sundhedscentret bliver et fyrtårn for Haderslev og for sundhedsområdet.

Vi får et fantastisk tilbud for borgerne, fordi vi får én indgang til mange sundhedsydelser på tværs af region og kommune.”, siger H.P. Geil.

”Vi kan meget i det regionale sundhedsvæsen, men hvis vi virkelig skal lykkes til gavn for patienterne, så skal vi arbejde tæt sammen med kommunerne. Det er vi gode til i Region Syddanmark, og sundhedscentret er endnu et eksempel på det, siger regionsrådsformand Stephanie Lose.

Til rejsegildet vil der være tale af borgmester H.P. Geil, regionsrådsformand Stephanie Lose, formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune; Preben Holmberg, formand for Psykiatri- og socialudvalget i Region Syddanmark; Thies Mathiasen, formand for Sundhedssamordningsudvalget i Region Syddanmark; Tage Petersen og formand for Voksenudvalget i Haderslev Kommune Holger Mikkelsen.

Der vil være let forplejning og god lejlighed til at kigge nærmere på byggeriet. Da rejsegildet holdes på selve byggepladsen vil forholdene for gangbesværede og handicappede ikke være optimale.

FAKTA:

Sundhedscentret bliver på godt 5.000 kvadratmeter og vil rumme forskellige sundhedstilbud: bl.a. lokalpsykiatri, socialpsykiatri, sundhedspleje, misbrugsbehandling samt funktioner relateret til jobcenteret.

Huset kommer også til at indeholde træningssale, en privat lægeklinik, jordemoderkonsultation og vagtlægefunktion.

Udendørs vil der være plads til mammografibus og et mobilt tilbud for bloddonerer.

Udover tilbud fra region og kommune kan sundhedscentret også huse foreninger, institutioner og andre sundhedsfremmende tilbud fx patientforeninger, idrætshold, personaleaktiviteter og meget mere.

Centret forventes at stå færdigt næste sommer og den samlede pris for byggeriet er 76 millioner kroner.

 

 

KONTAKT

Regionsrådsformand Stephanie Lose (V), Region Syddanmark, telefon 25 33 09 82

Borgmester Hans Peter Geil (V), Haderslev Kommunetelefon 21 69 64 71
 
Siden er sidst opdateret 4-10-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring