Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilJuni 2017pilNy ledende overlæge til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Ny ledende overlæge til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa

Portrætfoto - LLVUR

Den 1. juni 2017 tiltrådte Lene Høgh som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Her skal hun blandt andet videreføre arbejdet med at gøre hele afdelingen bæltefri.

Lene Høgh, som siden januar i år har været konstitueret ledende overlæge på afdelingen, er fra 1. juni tiltrådt som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa. Som ledende overlæge er Lene Høgh samtidig en del af psykiatrisygehusets strategiske ledelsesgruppe sammen med de andre afdelingsledere og sygehusledelsen. 

Sammen med den øvrige ledelse hos Psykiatrisk Afdeling Aabenraa bliver en af Lene Høghs store opgaver at videreføre afdelingens arbejde for at blive bæltefri. Inden sin konstituering har Lene Høgh været overlæge på afdelingens bæltefri afsnit, så det er med stor viden og erfaring, at hun kan fortsætte denne opgave.

- Jeg glæder mig til i samarbejde med oversygeplejerske Kirsten Christensen og afdelingens øvrige ledere at fortsætte den gode udvikling, som afdelingen er i gang med, siger Lene Høgh og fortsætter:

- Det har stor betydning for mig, at jeg får mulighed for at fortsætte arbejdet med at gøre hele Psykiatrisk Afdeling Aabenraa bæltefri. Fra vores bæltefri afsnit kan vi se, at det med de rette midler og kompetencer kan lade sig gøre ikke at bæltefiksere. Det sætter store spor hos den enkelte patient at blive bæltefikseret, og derfor skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at undgå det.

Et andet af Lene Høghs store fokuspunkter bliver rekruttering af nye læger til afdelingen. Rekruttering er en af psykiatriens udfordringer, og derfor vil Lene Høgh, som har flere ås erfaring som uddannelsesansvarlig overlæge, arbejde målrettet for, at Psykiatrisk Afdeling Aabenraa bliver en attraktiv afdeling for yngre læger, som gerne vil specialisere sig i psykiatri.

- Det er vigtigt, at vi som afdeling har et rigtig godt uddannelsesmiljø, så det er et sted, de yngre læger ønsker at tage deres uddannelse. Samtidig har vi også fokus på, at der skal være gode forskningsmuligheder for de yngste læger og lægestuderende. Og vi kan allerede så småt se, at udviklingen er ved at vende, siger Lene Høgh.

Lene Høgh, 49, har arbejdet indenfor psykiatrien siden 1999 med ansættelser i Vejle, Odense og Middelfart. Hun bor Kolding med sin mand Peter, og sammen har de fire børn. Fritiden bruger hun på sejlads, have, ugentlig madklub, naboer, familie og venner.

Hent pressebillede her.
 yderligere oplysninger fås hos:
  • Lene Høgh, ledende overlæge Psykiatrisk Afdeling Aabenraa, telefon: 99 44 55 20

Siden er sidst opdateret 6-6-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring