Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilMaj 2017pilMinitopmøde med patient- og pårørendeforeninger 4. maj 2017

Minitopmøde med patient- og pårørendeforeninger 4. maj 2017

Den 4. maj 2017 afholder Psykiatrien i Region Syddanmark minitopmøde med de syddanske patient- og pårørendeforeninger.

Minitopmødet er arrangeret af Psykiatrisk Dialogforum, som står for det faste samarbejde mellem regionspolitikere, patient- og pårørendeforeninger og Psykiatrien i Region Syddanmark.

- Psykiatrisk Dialogforum har taget initiativ til mødet for at få ny inspiration ind i patient- og pårørendesamarbejdet, siger formand for Psykiatriudvalget i Region Syddanmark, Thies Mathiasen og supplerer:

- Vi har allerede gang i mange initiativer, og vi har ambitioner om at gøre det endnu bedre.

Anne Hvidberg, formand for SIND i Region Syddanmark har været med til at planlægge mødet. Hun bakker op om det høje ambitionsniveau.

- Det er vigtigt, at vi hele tiden arbejder på at styrke samarbejdet mellem patienterne, de pårørende og psykiatrien. Og det er Minitopmødet netop et godt bidrag til, siger Anne Hvidberg.

Næstformand i Psykiatrisk Dialogforum, Steen Andersen, der samtidig er generalsekretær i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, ser frem til muligheden for at drøfte den psykiatriske patientbehandling med regionsrådets politikere.

- Den åbne debat, som er en del af programmet på dette topmøde, forventer jeg meget af. Det er klart, at der er forskel på at være pårørende, patient og behandler. Vi har hver vores roller og forskellige udfordringer. Men derfor kan vi godt lære og lade os inspirere af hinanden.

På minitopmødet vil to tidligere patienter fortælle om deres erfaringer som patienter – og efterfølgende brugerrepræsentanter i Psykiatrien i Region Syddanmark. Det danner baggrund for en debat med deltagelse af repræsentanter for patient- og pårørendeforeningerne.

 

PROGRAM

minitopmøde d. 4. maj 2017


Minitopmødet er åbent for pressen.

 

Sted

DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle
 

Kontaktpersoner
Formand for Psykiatri- og Socialudvalget i Region Syddanmark, Thies Mathiasen (O), formand i Psykiatrisk Dialogforum,
tlf: 40 40 77 46.

Generalsekretær for Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, Steen Ledsager, næstformand i Psykiatrisk Dialogforum,
tlf: 20 11 27 11.

Sygeplejefaglig direktør, Ole Ryttov, Psykiatrien i Region Syddanmark, deltager i Psykiatrisk Dialogforum,
tlf: 30 59 27 93.

Pressekoordinator, Klavs Vedel, Psykiatrien i Regions Syddanmark,
tlf: 24 96 92 79

Læs mere

 
Siden er sidst opdateret 3-5-2017Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring