Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Psykiatrien i Region SyddanmarkpilKARRIEREpilUddannelse i psykiatrienpilLægepilPsykiatrisk ForskerakademipilForskerakademiet og to professorer på besøg på Karolinska i Stockholm.

Forskerakademiet og to professorer på besøg på Karolinska i Stockholm.

Forskerakademiet og to professorer på besøg i Stockholm

Fire fra Psykiatrien i Region Syddanmark, heriblandt to unge forskertalenter fra Psykiatrisk Forskerakademi Odense, har i de sidste to uger været forbi det medicinske universitet i Sverige Karolinska Instituttet.

 

Region Syddanmark har i den seneste tid været flot repræsenteret på Karolinska Instituttet i Stockholm, der er et medicinsk universitet. To professorer og to unge fra forskerakademiet har været på besøg i forbindelse med forsvaret af to ph.d.-projekter.
 

Povl Munk-Jørgensen, der er professor ved Psykiatrien i Region Syddanmark, opponerede i slutningen af februar på forsvaret af den italienske Giulio Castelpietras afhandling med titlen ”Suicide: A phamacoepidemiological database study in the region Friuli Venezia Giulia, Italy”

Med til forsvaret var de to yngre medlemmer af Psykiatrisk Forskerakademi Odense Stine Søndergaard og Anja Elliott, der var blevet inviteret med til Karolinska for at se stedet og overvære forsvaret.

Og i fredags var der igen repræsentanter fra Region Syddanmark at finde i det svenske i form af Niels Bilenberg, Professor ved Børne -og Ungdomspsykiatrien Odense. Han var ligeledes opponent på et ph.d.-forsvar, da psykolog Charlotte Willfors skulle forsvare sin afhandling med titlen ”identification of biobehavioral markers of neurodevelopmental
disorders in twins”.

Niels Bilenberg havde ydermere et møde med forskningsenheden på Karolinskas leder, Sven Bölte, og her drøftede de planer om et fremtidigt samarbejde mellem psykiatrien i Region Syddanmark og Karolinska.


Siden er sidst opdateret 10-8-2020Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring