Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilSeptember 2016pilLene blev hyldet med ny pris for sin ekstra indsats

Lene blev hyldet med ny pris for sin ekstra indsats

For første gang i år har Psykiatrien i Region Syddanmark uddelt ”Yngre Lægers Uddannelsespris i Region Syddanmark”. Prisen hædrer en afdeling eller person, som har gjort noget særligt i forhold til yngre lægers uddannelse.

Overrækkelse af yngre lægers uddannelsespris
Lene Andersen Mølstrøm fik overrakt prisen af lægefaglig direktør Anders meinert Pedersen.
 
Vinderen af ”Yngre Lægers Uddannelsespris i Region Syddanmark” blev en overrasket men glad Lene Andersen Mølstrøm, reservelæge og Ph.D. ved Børne- og ungdomspsykiatri, som fik prisen overrakt af lægefaglig direktør Anders Meinert Pedersen til afdelingens lægemøde fredag morgen den 30. september.

- Jeg er virkelig overrasket. Jeg kender godt til prisen, men jeg havde ikke tænkt på mig selv som en mulig vinder, så det er bare enormt fedt. Prisen gør det helt sikkert motiverende at arbejde videre med projektet, siger Lene Andersen Mølstrøm. 

Lene Andersen Mølstrøm modtog prisen for hendes arbejde med udvikling af I-mappen, som er en mappe, der samler alle relevante uddannelsesdokumenter ét sted. Mappen gør det nemmere for nye læger i introduktionsstillinger at holde styr på de uddannelsesmæssige opgaver.

Pris skal fremme kvaliteten

Psykiatrien i Region Syddanmark er en stor regional uddannelsesinstitution, som hvert år uddanner mange læger. Det kræver, at der konstant er fokus på uddannelsens kvalitet, så dygtige og kompetente læger kan give patienterne den bedste behandling.

Derfor vil psykiatrisygehuset med ”Yngre Lægers Uddannelsespris i Region Syddanmark” hædre dem, der yder en særlig indsats for yngre lægers uddannelse. Prisen kan enten gives til en afdeling eller en enkelt person.

Det er sygehusledelsen og Lokale Lægelige Videreuddannelsesråd for Psykiatrien i Region Syddanmark, som har indstiftet prisen. Psykiatrisygehusets lægefaglige direktør forklarer:

- Vi har skabt prisen som et incitament for afdelingerne og den enkelte medarbejder til at yde den ekstra indsats, som kan være med til at gøre forskellen for de læger, der er under uddannelse. Med prisen sætter vi spot på de gode eksempler, som forhåbentligt kan være med til at inspirere internt i sygehuset, siger Anders Meinert Pedersen.
 yderligere oplysninger fås hos:
  • Lene Andersen Mølstrøm, reservelæge og Ph.D. Børne og Ungdomspsykiatri Odense
  • Anders Meinert Pedersen, lægefaglig direktør, telefon: 99 44 48 02

Siden er sidst opdateret 25-8-2020Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring