Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatriens talenter

For første gang nogensinde afholder Region Syddanmark Sydtalent, som har til formål at finde og styrke morgendagens ledertalenter i regionen samt udvikle sundhedsvæsnet. Og psykiatrisygehuset er med.


I talentforløbet deltager talenter med lederevner fra både psykiatri og somatik i Region Syddanmark, og fra psykiatrisygehuset er udvalgt 6 medarbejdere. De er alle udvalgt, fordi de i deres daglige opgavevaretagelse har vist, de kan levere ekstraordinære resultater, har ledelsespotentiale, kan skabe følgeskab, trivsel og har en helhedsforståelse for regionens rolle og udfordringer.

Deltagerne er blevet delt op i hold, som har skullet vælge mellem to problemstillinger, de ville arbejde med det næste år. Psykiatriholdet skal arbejde med flow og fleksibilitet i patientforløb. Gruppen skal blandt andet finde ud af, hvordan psykiatrisygehuset kan overholde udrednings- og behandlingsgarantien samtidig med, at der tages hensyn til patienternes ønske om fleksibilitet i behandlingen.
Sydtalent har to formål: at udvikle sygehuset og at udviklet sygehusets fremtidige ledere. De to formål går således hånd i hånd.

De seks talenter fra psykiatrisygehuset er:
Ana Eduarda Martins Ribeiro, konstitueret overlæge på Psykiatrisk Afdeling Kolding-Vejle.
Lise Stæt Vinther, funktionsleder, Psykiatrisk Afdeling Kolding-Vejle
Louise Schwartz, behandlingsleder og ledende psykolog, Afdeling for Traume og Torturoverlevere
Per Martin Krog, sygeplejerske, stedfortræder, Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
Tomasz Duchnowski, overlæge, Psykiatrisk Afdeling Esbjerg
Marie Paldam Folker, antropolog og teamleder, Telepsykiatrisk Center

 

Psykiatrisygehusets deltagere i Sydtalent

Fra højre: Ana Eduarda Martins Ribeiro, Per Martin Krog, Tomasz Duchnowski, Lise Stæt Vinther, Louise Schwartz, Marie Paldam Folker


Siden er sidst opdateret 17-5-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring