Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilNy ledende overlæge til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Ny ledende overlæge til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense

Fra d. 1. februar 2016 starter Ulla Skov Jørgensen som ledende overlæge ved Børne- og Ungdomspsykiatri Odense.

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense får fra 1. februar 2016 en ny ledende overlæge. Det er 52 årige Ulla Skov Jørgensen, der indtil nu har været uddannelsesansvarlig overlæge på afdelingen.

 

Ulle skov jørgensen ledende overlæge BU odense

 

Ulla Skov Jørgensen har gennem hele sin karriere været meget optaget af det organisatoriske arbejde, og hun glæder sig derfor til at starte i en stilling, hvor hun får et stort ledelsesmæssigt ansvar. Hun har tidligere arbejdet med organisering og planlægning både som uddannelsesansvarlig overlæge og som tidligere formand for Videreuddannelsesudvalget under Dansk Selskab for Børne- og Ungdomspsykiatri, ligesom hun tidligere har været konstitueret i stillingen som ledende overlæge på afdelingen tilbage i 2011/2012.

Ulla Skov Jørgensen glæder sig til at kunne være med til at udvikle nye idéer i samspil med andre og få dem fulgt til dørs. Hun kommer fra en klinisk stilling, og har derfor et godt indblik i, hvad der rører sig i forhold til behandling, fysiske rammer, teknisk support og faglig udvikling.

- Det vigtigste for mig er, at vi har en høj faglighed, at vi er tilgængelige og at vi ser patienterne som partnere i deres egen behandlingen, siger Ulla Skov Jørgensen.
 

Ulla Skov Jørgensen bor med sin mand i Odense, og når hun holder fri, holder hun af at læse bøger, gå ture og bruge tid med gode venner. Hun er også glad for at være i familiens sommerhus, som ligger i naturskønne omgivelser.

For yderligere informationer: Kontakt Ulla Skov Jørgensen, ledende overlæge Børne- og Ungdomspsykiatri Odense, mobil: 99448605

 


Siden er sidst opdateret 3-1-2018Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring