Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Mød dine nye kolleger

Her kan du møde nogle af de medarbejdere, der har valgt en karriere i psykiatriens verden og høre, hvad det er, de godt kan lide ved deres arbejde.

     Jens Tofte, 1. reservelæge, Psykiatrisk Afdeling Middelfart

Rent fagligt er alle forløb unikke. Vi ser alt fra helt almindelige mennesker til kronisk og svært syge, der helt har isoleret sig fra omverdenen og slet ikke kommunikerer med nogen. Det er en krævende, men også spændende opgave at prøve at få hul igennem til dem og hjælpe dem med at få det bedre. Der skal man både bruge sin kliniske erfaring og sin rolle som kommunikator.
Jens Tofte, 1. reservelæge, Psykiatrisk Afdeling Middelfart            

 

Hvis man vil udvikle sig både fagligt og som person, så er psykiatrien et godt sted. Man lærer konstant af de andre faggrupper. Det er et arbejde, der giver meget mening, for vi er med til at hjælpe de her mennesker videre. Vi ser dem som mennesker – ikke som syge eller kriminelle og ikke som et nummer.
Mohammed Salaheddine Chaker, pædagog, Retspsykiatri Syddanmark

                                                                                                                                                                              Martin Markvardsen 03

Der er aldrig en dag, der er ens. Det her er ikke noget samlebåndsarbejde. To patienter med den samme sydom kan sagtens have brug for to forskellige slags behandling. Så man skal være kreativ og have lyst til at bruge sin faglighed på mange måder.
Martin Markvardsen, 1. reservelæge, Psykiatrisk Afdeling Odense.

 

Jeg ville gerne arbejde med mennesker på en måde, hvor jeg kom hele vejen rundt. I stedet for kun at fokusere på sygdommen, gør vi meget ud af, at der er tid til rehabilitering. Jeg ville gerne fokusere på den mere langsigtede behandling. Her kan man bruge hele paletten af sin faglighed, og der er stort råderum for at tilrettelægge et forløb indenfor netop det, man brænder for.
Charlotte Andersen, ergoterapeut, lokalpsykiatri Aabenraa

 

Man har rigtig meget indflydelse på sin egen arbejdsdag, og der er stor tillid fra ledelsen til, at vi løser de opgaver, vi er sat til. Man skal hele tiden være skarp, for der kan ske meget, man ikke er forberedt på, og det gør jo, at ens intellekt hele tiden bliver udfordret. Det tror jeg, er rigtig sundt.
Bo Svendsen, ambulantsygeplejerske, Retspsykiatri Syddanmark

Lotte Bo Pedersen reservelæge svendborg

Jeg oplever, at det her er et fælles projekt. Vi arbejder sammen på tværs af faggrupper, og vi hjælper hinanden. Der er ikke noget hierarki, og ingen er bedre end andre. Det er en dejlig arbejdsform.
Lotte Bo Pedersen, reservelæge, Psykiatrisk Afdeling Svendborg

 

Det er et felt, hvor man i høj grad bruger sig selv og alt hvad man har af menneskelige og uddannelsesmæssige ressourcer. Der er ikke så meget, der skal klippes og syes og skæres i her, det er medarbejdernes kompetencer, der skal bruges.
Erik Jensen, oversygeplejerske, Psykiatrisk Afdeling Odense 

 


Siden er sidst opdateret 28-10-2019Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring