Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilPressemeddelelserpilOktober 2014pilSindets dag: Teater sætter fokus på mænd og psykisk trivsel

Sindets dag: Teater sætter fokus på mænd og psykisk trivsel

PsykInfo Svendborg sætter sammen med lokale aktører og samarbejdspartnere i Svendborg fokus på, hvorfor det er så svært for mænd at tale om psykiske problemer.

Mænd har generelt svært ved at gå til lægen eller dele deres bekymringer med familie, kolleger eller nære venner. Hvorfor er det sådan?

PsykInfo Svendborg, AOF og Toldbodhus sætter i anledning af Sindets Dag 10. oktober fokus på mænds psykiske trivsel.

Mød Jens og Torben
Mænd registreres og behandles kun halvt så ofte for depression som kvinder og ca. tre gange så mange kvinder som mænd får psykologhjælp via egen læge. Til gengæld diagnosticeres mænd dobbelt så hyppigt for misbrug. Det er en problemstilling, som de tre samarbejdspartnere tager op – gennem en teaterforestilling om aftenen den 9. oktober i AOFs lokaler i Svendborg:

Jens og Torben er to personer og karakteristikker, du kan møde. Personerne er fiktive, men deres fortællinger er baseret på virkelige historier, fortalt af mænd. Begge har de problemer, på arbejdet og på hjemmefronten, og begge er de ude i et misbrug.

Det er konsulenthuset Dacapo, der gennem teaterforestillingen konkretiserer de mandlige problemstillinger; deres liv, deres udfordringer - og deres muligheder.

Aktivt publikum

Dacapo har gennem 20 år brugt forumteater til at skabe forandringer. De små scener fra virkeligheden inviterer publikum til dialog. Deltagerne involveres i at forstå det, der sker, og de opfordres samtidig til at komme med ideer til at gå nye veje.

Arrangementet holdes som optakt til Sindets Dag 10. oktober.

Vil du med?

Arrangementet finder sted hos AOF, Salen, Vestergade 23 i Svendborg kl. 19-21.

Arrangør er PsykInfo Svendborg, AOF og Toldbodhus.

Du kan tilmelde dig hos PsykInfo Svendborg på 6320 2368 eller www.psykinfo.regionsyddanmark.dk

Prisen er 25. kr.

 Yderligere oplysninger fås hos:
  • PsykInfo Svendborg på 6320 2368 eller www.psykinfo.regionsyddanmark.dk

Siden er sidst opdateret 2-10-2014Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring