Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Mange har svaret på årets MTU

80 procent af medarbejderne har i år valgt at svare på tilfredshedsundersøgelsen. Det ligger på linje med Region Syddanmarks overordnede svarprocent og er en stigning siden sidste år, hvor procentsatsen var 76.

- En flot fremgang, konstaterer administrerende sygehusdirektør Charlotte R. Josefsen. Hun glæder sig over, at medarbejderne bakker op om det årlige tjek af tilfredsheden.

Årets MTU viser, at der ikke er sket ændringer i den samlede sociale kapital, arbejdsglæde og tilfredshed med jobbet. De tre områder scorer henholdsvis 3,6, 3,9 og 3,9 ud af 5 mulige.

- Det er ikke ringe, men det kan bestemt blive bedre. En høj score er vigtig, for den betyder, at vi har overskud til at møde patienter og pårørende med pleje og behandling af høj kvalitet - og til at være gode kolleger og ledere. Derfor skal vi alle arbejde videre med at få tilfredsheden til at vokse i hverdagen.

Årets undersøgelse blev præsenteret for afdelingslederne og for FMU (det fælles medarbejderudvalg) 19. november og er nu sendt ud til funktionsledere og medarbejdere.

Psykisk arbejdspladsvurdering indgår

For første gang er den psykiske APV, som sygehuset hidtil har kørt for sig, integreret i medarbejdertilfredshedsundersøgelsen, og det har medført positive kommentarer fra medarbejderne.

- Det er dejligt, at medarbejderne har taget godt imod den forandring. Formålet er at gøre det mere enkelt og overskueligt at deltage og at få en pejling på, hvordan vores vigtigste ressource – medarbejderne – trives, siger Charlotte R. Josefsen.

Fokus på opfølgning

Nu skal ledere og medarbejdere se nærmere på resultaterne, og sygehuset og de enkelte afdelinger og funktioner skal i gang med at flytte procentsatserne i positiv retning.

- Opfølgning er et af de områder, der scorer lavt i årets MTU. Vi har ikke gjort nok for at følge op og for at synliggøre den opfølgning, der er sket. Det skal vi gøre anderledes i den kommende periode, påpeger Charlotte R. Josefsen.

MTU-rapport for psykiatrisygehuset

Link til nyhed om MTU for Region Syddanmark


Siden er sidst opdateret 24-11-2013Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring