Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Esbjergs midlertidige rammer

Der er få synlige tegn på byggeriet i Esbjerg, og først efter sommerferien rykker nedrivningsmaskinerne ind på matriklen. Men allerede nu er man i fuld gang med at tømme bygninger og flytte rundt på medarbejdere.

Psykiatri på højskole

Lokalpsykiatrien og Geronto-Neuropsykiatrisk Ambulatorium flyttede til Varde Sundhedscenter midt i maj - læs mere om deres flytning og nuværende udfordringer i det nye nummer af medarbejderbladet PS!, der udkommer tirsdag 3. juli 2012.

En uge senere flyttede 16 medarbejdere ud til Esbjerg Højskole.
 

Esbjerg Hojskole - midlertidig flytning af 16 medarbejdere. 
16 medarbejdere fra Gl. Vardevej i Esbjerg er flyttet ud på Esbjerg Højskole. Her skal de være indtil de nye bygninger står klar i 2015. Foto: Robert Attermann. Tekst: Hanne Kopp

IT og cykler
- Jeg tror da, at de mangler både os og administrationen ovre på Gl. Vardevej. Det er ikke helt så nemt at træde til med hjælp, men vi gør, hvad vi kan og sørger forsat for at komme ud til brugerne, siger it-chef Jack H. Nielsen.
Web-cam til alle funktionsledere skal gøre det lettere at holde møder og skabe kontakt, og til medarbejderne på højskolen er der cykler på vej. Der er knap to km derfra og op til Gl. Vardevej.

It-chef Jack Nielsen, Esbjerg.

Kommer mere rundt
- Alt kan løses, og jeg tænker, at her må jeg installere mig, som jeg bedst kan. Jeg vil ikke være en begrænsning for mig selv. Jeg har altid bevæget mig meget rundt og sørget for at komme ud til mine medarbejdere, der sidder flere forskellige steder. Nu skal jeg bare bevæge mig lidt mere – det gør ikke noget. Synlighed er vigtigt, og vi er jo en psykiatri i bevægelse, siger ledende lægesekretær Else Marie Borup med et smil. 
 

Ledende lægesekretær Else Marie Borup, Esbjerg

Håber på mere liv
De 16 medarbejdere skal være på Esbjerg Højskole indtil 2015, hvor de nye bygninger står klar på Gl. Vardevej. Medarbejderne er afdelingsledelsen, administrationen, it-medarbejdere og klinisk servicefunktion.

- Jeg håber, der bliver noget mere liv her. Det er en skam, at højskolen gik konkurs og så mange lokaler står tomme. Forhåbentlig kommer andre til med tiden. Det kan måske skabe noget synergi og samarbejde, siger administrationsleder Jørgen Holberg.

Nedrivning af eksisterende bygninger på Gl. Vardevej starter efter sommerferien. Første spadestik til nyt byggeri forventes taget i december 2012.
 

Administrationsleder Jørgen Holberg

De flytter også
Klinik for skizofreni og mobilt affektivt team flytter til hovedbygningen og videre til lokalpsykiatrien i Esbjerg midtby november 2013. En del af Børne- og Ungdomspsykiatri Esbjerg genhuses i en pavillon på matriklen under hele byggeperioden. Service (portørerne) flytter til teknisk afdeling, indtil den nye servicebygning er klar til brug ultimo 2013.

Læs mere

PS! tager i juli måned fat på psykiatriens byggeprojekter i Esbjerg, Vejle, Middelfart, Aabenraa og Odense. Læs mere om projekterne i PS!, der udkommer tirsdag 3. juli.

Se også mere på hjemmesiden

Gl. Vardevej, Psykiatrisk Afdeling Esbjerg


Siden er sidst opdateret 5-10-2012Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring