Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Psykiatrien i Region SyddanmarkpilOM OSpilPressepilNyheder fra psykiatrisygehusetpilJacob Stengaard Madsen afløser Agnete Philipsen

Jacob Stengaard Madsen afløser Agnete Philipsen

Jacob Steengaard Madsen

Regionsrådet har 27. februar 2012 besluttet at ansætte 40-årige Jacob Stengaard Madsen som ny psykiatri- og socialdirektør i Region Syddanmark. Jacob Stengaard Madsen kommer fra en stilling som social- og sundhedsdirektør i Favrskov Kommune, der ligger nordvest for Aarhus.

- På alle regionens opgaveområder skal vi arbejde tæt sammen med kommunerne for at give borgerne gode og sammenhængende løsninger. Det gælder ikke mindst på socialområdet og inden for psykiatrien. På begge områder skal vi sammen med kommunerne sikre, at der leveres effektive løsninger af høj kvalitet, der sætter borgeren i centrum og gør en forskel. Med sin store erfaring fra det kommunale område, tror jeg på, at Jacob Stengaard Madsen er den rette mand til at være med til at anvise nye veje og fortsat sætte en strategisk dagsorden for de to områder og regionen, siger regionsrådsformand Carl Holst (V).

Med i regionens topledelse

Jacob Stengaard Madsen kommer til at indgå i Region Syddanmarks direktion, der udover psykiatri- og socialdirektøren består af regionsdirektør Mikkel Hemmingsen og sundhedsdirektør Jens Elkjær. Jacob Stengaard Madsen kommer til at referere til Mikkel Hemmingsen.

- Vi har været i den meget heldige situation, at vi skulle vælge mellem en række meget kvalificerede ansøgere. Jeg er sikker på, at Jacob kan være med til at skabe den sammenhæng, vi ønsker både internt i regionen og i samspillet med vores samarbejdspartnere. Ligesom jeg tror, han vil være en god personaleleder for vores mange dygtige medarbejdere, siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen.

I sit nye job får Jacob Stengaard Madsen det overordnede administrative ansvar for Region Syddanmarks psykiatri- og socialområde med et samlet budget på 2,2 mia. kr. og knap 5000 medarbejdere.

- Det er en fantastisk spændende opgave at skulle lede udviklingen af fremtidens psykiatri og socialområde. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med kommunerne, de praktiserende læger samt brugere og pårørende. Det er min drøm at skabe et sammenhængende og sektorløst social- og sundhedsvæsen, siger Jacob Stengaard Madsen.

Jacob Stengaard Madsen afløser Agnete Philipsen. Hun gik på pension i december måned sidste år. Torben Kyed Larsen har i den mellemliggende periode været konstitueret i stillingen. Han vender tilbage til sit tidligere job som anlægschef i psykiatrien.

Jacob Stengaard Madsen begynder i sit nye job 1. april 2012.

Der var 21 ansøgere til stillingen.

 


Siden er sidst opdateret 28-2-2012Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring