Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Forskning og behandling

Telepsykiatrisk Center driver en række digitale forebyggelses- og behandlingstilbud på nationalt og regionalt niveau. Læs mere om de enkelte tilbud herunder.

 

Internetbaseret behandling af angst og depression

Telepsykiatrisk Centers klinik Internetpsykiatrien tilbyder behandling af let til moderat angst og depression via et behandlingsprogram, der tilgås online. Klinikken består af psykologer, der screener med indlende videosamtaler og under forløbet yder skriftlig støtte. Behandlingsprogrammet er bygget op af almindelig kognitiv adfærdsterapi og behandlingsformen er afprøvet i mange andre lande.
Du finder mere information om behandlingen samt link til ansøgning på hjemmesiden www.internetpsykiatrien.dk

 

Internetbaseret behandling af Binge Eating Disorder (BED) - et psykologstøttet program med skriftlig støtte

Der har været stor interesse for vores behandlingsprogram og vi nåede på kort tid vores kvote på 25 ansøgere. Vi har derfor måtte lukke hurtigt for tilmeldinger til dette program igen. Vi åbner op igen og tager imod nye ansøgere mandag den 16. marts 2020, kl. 16.

Telepsykiatrisk Center udvikler og evaluerer et nyt internetbaseret behandlingskoncept ved let til moderat Binge Eating Disorder (BED). Det internetbaserede behandlingstilbud skal gøre det lettere at søge behandling for en lidelse, der er forbundet med alvorlige psykiske, fysiske og sociale konsekvenser. Læs mere og søg om behandling
Borgerhenvendelse bedes ske via digital post. Se info via ovenstående link om BED.
Kontakt forskningsleder Mia Beck Lichtenstein

 

Binge Eating Disorder (BED) - forskning i internetbaseret selvhjælp

Der er stor efterspørgsel på behandlingstilbud til Binge Eating Disorder (BED). Derfor har Telepsykiatrisk Center udviklet et forskningsprojekt, hvor vi undersøger, om et internetbaseret selvhjælpsprogram kan hjælpe mennesker, der lider af tvangsoverspisninger.
Læs mere og søg om behandling. 
Borgerhenvendelse bedes for din egen datasikkerhed ske via e-Boks eller digital post via Borger.dk. Se info via ovenstående link om BED-selvhjælpsprogrammet.
Kontakt forskningsleder Mia Beck Lichtenstein

 

Virtual Reality baseret behandling af socialfobi

PROJEKTET ER ÅBENT FOR ANSØGNINGER
Telepsykiatrisk Center udvikler og evaluerer et nyt Virtual Reality baseret behandlingskoncept til socialfobi.
Læs mere og søg om behandling.
Kontakt psykolog Lars Clemmensen

 

 


Siden er sidst opdateret 17-1-2020Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt