Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden


Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 13. november 2020
Psykiatrisygehuset har fået en strategi for digital psykiatri
Strategien skal være med til at skabe bedre tilbud til mennesker med psykiske lidelser gennem brug af digitale løsninger. Strategien skal også sætte retning for, hvordan digitale løsninger kan indgå i støtte og behandling i Psykiatrien i Region Syddanmark nu og i fremtiden.


Udsendt 11. november 2020
Pletfri rengøring hos Psykiatrisk Afdeling Vejle
Fejlfri rengøring har været resultatet på alle eksterne kontroller ved Psykiatrisk Afdeling Vejle. Rengøringen leveres af et privat firma, men skellet mellem det offentlige og det private er skrubbet rent, da fokus for begge i sidste ende er patienterne.


Udsendt 2. november 2020
Særlige psykiatripladser åbner i Odense
Den 2. november flytter de særlige psykiatripladser fra Psykiatrisk Afd. Vejle til Psykiatrisk Afd. Odense. Det er en del af en større sengerokade i psykiatrisygehuset, som samlet set giver flere sengepladser. Personalet har den seneste måned arbejdet på at gøre afsnittet klar til at kunne byde patienterne velkommen.


Udsendt 28. oktober 2020
Husk mundbind
Patienter og pårørende skal bære mundbind, når de opholder sig på sygehuset og i lokalpsykiatrien.


Udsendt
Psykiatrisk Afdeling Svendborg får ny konstitueret ledende overlæge
Carsten Blus-Pedersen er fra første oktober konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling Svendborg. Her vil han blandt andet bruge erfaringer fra sin tid som uddannelsesansvarlig overlæge til at arbejde mere med rekruttering.


Udsendt
Psykiatrien i Region Syddanmark er klar til at styrke indsatsen for psykiatriske patienter med et misbrug
Der er mere hjælp på vej til de psykiatribrugere med dobbeltdiagnoser, efter Regionsrådet i Region Syddanmark har vedtaget at afsætte 4 millioner kroner til tre nye projekter, der skal styrke indsatsen for psykisk sårbare og psykiatriske patienter med et alkohol- eller stofmisbrug.


Udsendt
To medarbejdere hos Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland smittet med COVID19 - ambulante patienter er overgået til virtuel behandlingUdsendt
Besøgsrestriktioner i Odense og Vejle
På grund af smittetrykket i Odense og Vejle Kommune er der pt besøgsrestriktioner på psykiatrisygehusets afdelinger i byerne.


Udsendt
Region Syddanmark har prækvalificeret 4 til OPP-udbuddet på Voksenpsykiatrien i NytOUH
Region Syddanmark, har. juni 2020 udbudt en kontrakt vedr. Voksenpsykiatrien i Nyt OUH som Offentligt Privat Partnerskab (OPP). I den forbindelse har Region Syddanmark nu prækvalificeret 4 mulige OPP-leverandører til at afgive tilbud.


Udsendt
Tættere samarbejde bidrager til færre indlæggelser og mindre tvang
Faste kontaktpersoner og større koordinering mellem psykiatri, bosteder og kommuner har skabt gode resultater for en række udsatte børn og unge i Region Syddanmark.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt | Tilgængelighedserklæring