Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 6. september 2018
Ny oversygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa
Anne Lundqvist Eisenhardt er fra d. 1. oktober ny oversygeplejerske på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa.


Udsendt 30. august 2018
Søndag blev sindssyg god
For tredje år i træk var der søndag den 26. august sindssyg god søndag i Middelfart. Det blev en dejlig dag for de fremmødte fyldt med personlige beretninger, kunst, dans, forskning, litteratur, gøgl og historie om psykiatrien.


Udsendt 16. august 2018
Populær psykiatri-festival arrangeres igen 26. august
Som en del af trekantens festuge vil det tidligere sindssygehospital i Middelfart danne rammen om Sindssyg God Søndag, der ved hjælp af kunst, debat, foredrag, historie og meget mere kaster lys over psykiatrien i Danmark og forsøger at gøre de besøgende klogere på, hvad det vil sige at have en psykisk sygdom.


Udsendt 8. august 2018
Ny arrangementskalender klar fra PsykInfo
PsykInfo, Psykiatrien i Region Syddanmark, afholder i løbet af året en række arrangementer, som har til formål at skabe mere viden omkring psykisk sygdom. Disse foregår i hele regionen, så om du sidder i Svendborg eller Esbjerg, så er der mulighed for at deltage. Her kan du få et overblik over efterårets program.


Udsendt 2. august 2018
Presseinvitation: Indvielse af retspsykiatrisk afsnit P2 i Middelfart
Afsnit P2 på Psykiatrisk Afdeling Middelfart blev i juli 2018 omdannet til et retspsykiatrisk afsnit. Afsnit-tet består af 14 døgnpladser og bliver officielt indviet den 20. august.


Udsendt 10. juli 2018
Marie Paldam Folker bliver afdelingschef i Telepsykiatrisk Center
Det bliver Marie Paldam Folker, der skal fortsætte den positive fremgang for telepsykiatri både regionalt og nationalt. Hun er fra 6. juli ansat som afdelingschef for Telepsykiatrisk Center, hvor hun siden marts 2018 har været konstitueret afdelingschef.


Udsendt 5. juli 2018
Region Syddanmark afbryder samarbejde med it-leverandør
Mails fra it-leverandør til patienter, der er i behandling via internettet, er ved en fejl sendt i kopi til en ubeskyttet mail-adresse. Fejlen er nu blevet rettet, og de berørte patienter er blevet underrettet. Region Syddanmark afbryder samarbejdet med CCBT, der er leverandør af det pågældende behandlingsprogram.


Udsendt 3. juli 2018
Hurtigere indsats på vej til børn og unge med psykiske vanskeligheder
Psykiatrien i Region Syddanmark har sammen med de 22 kommuner fået tilsagn om 52 mio. kroner fra satspuljen over en fireårig periode til opsporing af og hjælp til børn og unge med psykiske vanskeligheder.


Udsendt 13. juni 2018
International hæder til psykiatribyggeriet i Vejle
Arkitekturen på Psykiatrisk Afdeling Vejle, modtog tirsdag aften international hæder ved European Healthcare Design Awards 2018 i London. I konkurrence med psykiatriske sygehuse fra hele verden blev Psykiatrisk Afdeling Vejle hædret for den bedste arkitektur i kategorien Mental Health Design.


Udsendt 11. juni 2018
Tvang på de psykiatriske afdelinger i Region Syddanmark er fortsat på vej ned
De seneste tal for forebyggelse af tvang i psykiatrien viser, at Psykiatrien i Region Syddanmark er i mål på ét område, og nærmer sig på et andet. Men der er stadig udfordringer.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | psykiatrisygehuset@rsyd.dk | Find telefon