Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt
Oplæg med Silas Holst: Min far er dement
Midt i november besøger Silas Holst Psykiatrisk Afdeling Odense for at fortælle om livet som pårørende til et menneske med demens. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.


Udsendt
Ny kampagne: Lad os sammen skrue op for taknemmeligheden
29. oktober skyder Mindhelper.dk i samarbejde med Psykiatrien i Region Syddanmark kampagnen Tak Nemli’ i gang. Formålet er at sætte fokus på taknemmelighed og dermed bane vej til mere glæde og mindre stress i hverdagen.


Udsendt
Åbent Hus hos Psykiatrisk Afdeling Vejle
Søndag d. 28. oktober åbner Psykiatrisk Afdeling Vejle dørene og byder velkommen til en dag fyldt med oplæg, musik og masser af ny viden om psykiatrien.


Udsendt
Forløb skal give fremtidens læger indsigt i mennesket bag en psykisk sygdom
PsykInfo i Region Syddanmark har stillet en række af deres ambassadører, der selv lever med eller har levet med en psykisk sygdom, til rådighed for SDUs medicinstuderende i forløbet ’Mennesker først’. Formålet er, at de fremtidige læger skal se mennesket bag den psykiske eller somatiske sygdom.


Udsendt
Flere arrangementer på Sindets dag
Siden 1992 har WHO markeret ’World mental health day’, der på dansk har fået navnet Sindets dag. Dagen har til formål at sætte fokus på psykiatri og psykiske sygdomme, foregår som altid den 10. oktober, og Sindets dag markeres flere steder i Syddanmark med flere PsykInfo-arrangementer.


Udsendt
Schweizisk topforsker adjungeret Børne- og Ungdomspsykiatrisk Forskningsenhed i Odense
Torsdag d. 4. oktober holdt professor Hans–Christoph Steinhausen sin tiltrædelsesforelæsning om “Langtidsvirkninger af psykisk sygdom opstået i barndom og ungdom”.


Udsendt
Gode resultater fra projekt Viden viser vej
De foreløbige resultater fra udviklingsprojektet Viden viser vej i børne- og ungdomspsykiatrien i Region Syddanmark blev præsenteret til et arrangement tirsdag den 25. september, og der er meget godt at tage med videre i det fremtidige arbejde. Projektet har været muligt takket være en bevilling fra VELUX FONDEN.


Udsendt
Ny oversygeplejerske til Psykiatrisk Afdeling Aabenraa
Anne Lundqvist Eisenhardt er fra d. 1. oktober ny oversygeplejerske på Psykiatrisk Afdeling Aabenraa.


Udsendt
Søndag blev sindssyg god
For tredje år i træk var der søndag den 26. august sindssyg god søndag i Middelfart. Det blev en dejlig dag for de fremmødte fyldt med personlige beretninger, kunst, dans, forskning, litteratur, gøgl og historie om psykiatrien.


Udsendt
Populær psykiatri-festival arrangeres igen 26. august
Som en del af trekantens festuge vil det tidligere sindssygehospital i Middelfart danne rammen om Sindssyg God Søndag, der ved hjælp af kunst, debat, foredrag, historie og meget mere kaster lys over psykiatrien i Danmark og forsøger at gøre de besøgende klogere på, hvad det vil sige at have en psykisk sygdom.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt