Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 14. januar 2019
PsykInfo står klar med forårets arrangementskalender
I løbet af året afholder PsykInfo, Psykiatrien i Region Syddanmark, en række arrangementer, som har til formål at skabe mere viden omkring psykisk sygdom. De er nu klar med forårets program.


Udsendt 11. januar 2019
Psykiatrien i Region Syddanmark anerkendes for arbejdsmiljøindsatser
I løbet af efteråret har samtlige afdelinger i Psykiatrien i Region Syddanmark haft besøg af Det Norske Veritas (DNV GL), som har undersøgt arbejdsmiljøet. Nu har psykiatrisygehuset modtaget deres arbejds-miljøcertificering for de kommende tre år.


Udsendt 10. januar 2019
Tværsektoriel koordinering styrker fremmødet til ambulant psykiatrisk behandling
Patienters udeblivelser fra ambulant psykiatrisk behandling er et velkendt problem. Det har Psykiatrien i Region Syddanmark i samarbejde med Sygehus Sønderjylland og fire sønderjyske kommuner forsøgt at tage hånd om ved hjælp af et projekt med fokus på tværsektorielt samarbejde omkring videokonsultationer.


Udsendt 3. januar 2019
Psykisk krisehjælp tilbydes borgere, der enten selv eller som pårørende er påvirket af togulykken
Psykiatrien i Region Syddanmark tilbyder krisehjælp til ramte borgere, der var involveret i togulykken den 2. januar på Storebæltsbroen. Hjælpen foregår telefonisk og gives også til pårørende.


Udsendt 21. december 2018
Tværsektoriel indsats kan forhindre skolefravær
En evaluering fra Sundhedsstyrelsen viser, at to projekter i Psykiatrien i Region Syddanmark med titlen Tilbage til Skole har haft stor succes med at få børn og unge, der har været i kontakt med behandlingspsykiatrien, tilbage i en stabil skolegang. Begge projekter fortsætter i en lidt anden konstruktion.


Udsendt 14. december 2018
Region Syddanmark bruger færrest fastholdelserUdsendt 7. december 2018
Monika Pankiewicz vandt titlen som årets forskertalent
Psykiatriens Forskningsdag blev afholdt den 6. december i Fredericia. Her fik fire forskere fra Psykiatrien i Region Syddanmark tildelt priser for deres arbejde. Hovedprisen gik til Monika Pankiewicz fra Psykiatrisk Afdeling Aabenraa.


Udsendt 7. december 2018
Funktionsleder fra Svendborg vinder fornem pris
Susanne Falck Schmidt fra Psykiatrisk Afdeling Svendborg afsnit P3 modtog fredag den 7. december prisen som årets overskudsleder. Prisen blev overrakt på Christiansborg.


Udsendt
Oplæg med Silas Holst: Min far er dement
Midt i november besøger Silas Holst Psykiatrisk Afdeling Odense for at fortælle om livet som pårørende til et menneske med demens. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.


Udsendt
Ny kampagne: Lad os sammen skrue op for taknemmeligheden
29. oktober skyder Mindhelper.dk i samarbejde med Psykiatrien i Region Syddanmark kampagnen Tak Nemli’ i gang. Formålet er at sætte fokus på taknemmelighed og dermed bane vej til mere glæde og mindre stress i hverdagen.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt