Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 10. juli 2018
Marie Paldam Folker bliver afdelingschef i Telepsykiatrisk Center
Det bliver Marie Paldam Folker, der skal fortsætte den positive fremgang for telepsykiatri både regionalt og nationalt. Hun er fra 6. juli ansat som afdelingschef for Telepsykiatrisk Center, hvor hun siden marts 2018 har været konstitueret afdelingschef.


Udsendt 5. juli 2018
Region Syddanmark afbryder samarbejde med it-leverandør
Mails fra it-leverandør til patienter, der er i behandling via internettet, er ved en fejl sendt i kopi til en ubeskyttet mail-adresse. Fejlen er nu blevet rettet, og de berørte patienter er blevet underrettet. Region Syddanmark afbryder samarbejdet med CCBT, der er leverandør af det pågældende behandlingsprogram.


Udsendt 3. juli 2018
Hurtigere indsats på vej til børn og unge med psykiske vanskeligheder
Psykiatrien i Region Syddanmark har sammen med de 22 kommuner fået tilsagn om 52 mio. kroner fra satspuljen over en fireårig periode til opsporing af og hjælp til børn og unge med psykiske vanskeligheder.


Udsendt 13. juni 2018
International hæder til psykiatribyggeriet i Vejle
Arkitekturen på Psykiatrisk Afdeling Vejle, modtog tirsdag aften international hæder ved European Healthcare Design Awards 2018 i London. I konkurrence med psykiatriske sygehuse fra hele verden blev Psykiatrisk Afdeling Vejle hædret for den bedste arkitektur i kategorien Mental Health Design.


Udsendt 11. juni 2018
Tvang på de psykiatriske afdelinger i Region Syddanmark er fortsat på vej ned
De seneste tal for forebyggelse af tvang i psykiatrien viser, at Psykiatrien i Region Syddanmark er i mål på ét område, og nærmer sig på et andet. Men der er stadig udfordringer.


Udsendt 8. juni 2018
Syddansk psykiatri lever fortsat op til hurtig udredning
De seneste offentliggjorte data fra Sundhedsdatastyrelsen viser, at Psykiatrien i Region Syddanmark i meget høj grad leverer udredninger til tiden trods en mindre nedgang i overholdelse af udredningsretten på 30 dage, men tallene er stadig gode.


Udsendt 8. juni 2018
Over 100 borgere fik et blik ind bag murene i retspsykiatrienUdsendt 7. juni 2018
Mød psykiatrien til en snak på gaden i Odense
På lørdag d. 9. juni rykker personale fra psykiatrien i Odense traditionen tro udendørs for at snakke med interesserede borgere om psykisk sygdom og behandling i selskab med deres samarbejdspartnere.


Udsendt 7. juni 2018
Tværsektorielt samarbejde sikrer bedre behandling til borgere med psykisk sygdom og et misbrug
Psykiatrien i Region Syddanmark og regionens 22 kommuner mødtes torsdag den 7. juni til konference omhandlende borgere med psykisk sygdom og et samtidigt misbrug. Formålet var at udveksle erfaringer og arbejde videre på det tværsektorielle samarbejde, der har kørt siden 2015.


Udsendt 31. maj 2018
Indvielse: Fire psykiatriske behandlingsstilbud er flyttet sammen på havnen i Odense
Lokalpsykiatri Odense blev indviet onsdag d. 30. maj, og patienterne var med helt fremme i forreste række med tale og snoreklip.Siden er sidst opdateret 6-10-2016Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | psykiatrisygehuset@rsyd.dk | Find telefon