Gå til indhold
FORSIDEN | FOR ANSATTE | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Psykiatrien i Region SyddanmarkTil forsiden

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Psykiatrien i Syddanmark:

Udsendt 1. marts 2019
Louise Schwartz konstitueret som leder af Afdeling for Traume og TorturoverlevereUdsendt 28. februar 2019
Overlæge Rikke Laulund Schultz konstitueret som ledende overlæge på Psykiatrisk Afdeling SvendborgUdsendt 28. februar 2019
Rikke Sveistrup Andersen tiltræder 1. marts som oversygeplejerske på Psykiatrisk Afdeling OdenseUdsendt 4. februar 2019
Røde Kors besøgstjeneste starter op hos Retspsykiatri Syddanmark i Middelfart
Et helt nyt samarbejde er blevet indgået mellem Røde Kors og Retspsykiatri Syddanmark i Middelfart. Samarbejdsaftalen er netop blevet underskrevet, og man er nu klar til at rekruttere frivillige, der har lyst til og mod på at blive besøgsven for et menneske indlagt på afsnit P6. Der er tale om et helt nyt koncept, der så vidt vides, ikke eksisterer noget andet sted i landet.


Udsendt 14. januar 2019
PsykInfo står klar med forårets arrangementskalender
I løbet af året afholder PsykInfo, Psykiatrien i Region Syddanmark, en række arrangementer, som har til formål at skabe mere viden omkring psykisk sygdom. De er nu klar med forårets program.


Udsendt 11. januar 2019
Psykiatrien i Region Syddanmark anerkendes for arbejdsmiljøindsatser
I løbet af efteråret har samtlige afdelinger i Psykiatrien i Region Syddanmark haft besøg af Det Norske Veritas (DNV GL), som har undersøgt arbejdsmiljøet. Nu har psykiatrisygehuset modtaget deres arbejds-miljøcertificering for de kommende tre år.


Udsendt 10. januar 2019
Tværsektoriel koordinering styrker fremmødet til ambulant psykiatrisk behandling
Patienters udeblivelser fra ambulant psykiatrisk behandling er et velkendt problem. Det har Psykiatrien i Region Syddanmark i samarbejde med Sygehus Sønderjylland og fire sønderjyske kommuner forsøgt at tage hånd om ved hjælp af et projekt med fokus på tværsektorielt samarbejde omkring videokonsultationer.


Udsendt 3. januar 2019
Psykisk krisehjælp tilbydes borgere, der enten selv eller som pårørende er påvirket af togulykken
Psykiatrien i Region Syddanmark tilbyder krisehjælp til ramte borgere, der var involveret i togulykken den 2. januar på Storebæltsbroen. Hjælpen foregår telefonisk og gives også til pårørende.


Udsendt 21. december 2018
Tværsektoriel indsats kan forhindre skolefravær
En evaluering fra Sundhedsstyrelsen viser, at to projekter i Psykiatrien i Region Syddanmark med titlen Tilbage til Skole har haft stor succes med at få børn og unge, der har været i kontakt med behandlingspsykiatrien, tilbage i en stabil skolegang. Begge projekter fortsætter i en lidt anden konstruktion.


Udsendt 14. december 2018
Region Syddanmark bruger færrest fastholdelser
Siden er sidst opdateret d. 06-10-2016 af Psykiatrien i Syddanmark.Psykiatrien i Region Syddanmark | Lille Grundet Hulvej 25, bygning P | 7100 Vejle | Kontakt