Dette er tekstversionen af Telepsykiatrisk Center
Klik her for at komme til den grafiske version af Telepsykiatrisk Center

Forside - Læs op - Sitemap


Telepsykiatrisk Center


Telepsykiatrisk Center er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark. Vi arbejder med udvikling og evaluering af digitale forebyggelses- og behandlingstilbud til mennesker med psykiske lidelser. Det gør vi fordi videosamtaler, online programmer, apps og andre digitale løsninger kan være med til at styrke mental sundhed, øge tilgængelighed til støtte og behandling, give den enkelte mulighed for at tage vare på eget helbred og skabe bedre sammenhæng i behandlingsforløb.
 

Jobopslag i Telepsykiatrisk Center

 

  • Psykolog (barselsvikariat) til internetbaseret terapi i Internetpsykiatrien, frist 7. april 2019. Læs mere her.
     
  • Statistisk konsulent til forskning i Psykiatrien i Region Syddanmark, frist 3. april 2019. Læs mere her.

 

 

Kontakt
Ved henvendelser om samarbejde eller pressehenvendelser kontakt afdelingschef Marie Paldam Folker (telefon 2360 6589 eller mail MPF@rsyd.dk)

Søger du en bestemt medarbejder, så klik her.

For andre henvendelser kontakt os på hovednummeret til højre.
 

Hvad er telepsykiatri?

Telepsykiatri kan defineres smalt som anvendelse af videokonsultation til kontakt mellem patient og behandler, og det kan anvendes som fællesbetegnelse for levering af psykiatriske ydelser over afstand ved hjælp af informations- og kommunikationsteknologi.
På engelsk bruger man begrebet e-mental health om brug af digitale teknologier til fremme af mental sundhed, forebyggelse, behandling og støtte til mestring af psykisk sygdom.
Telepsykiatri og e-mental sundhed er støtte og behandling ved hjælp af digitale teknologier som video, online programmer, websites, apps, sensorteknologi og virtual reality.
 

 Film om Telepsykiatrisk Center og hvordan vi arbejder

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk